Hari Kecemerlangan Tadika Mama..

Tarikh: 19 November 2011
Bertempat di Pusat Jagaan Cahaya Bestari
Bermula pada jam 3 p.m-6 p.m


pada hari kecemerlangan tadika mama semua cikgu-cikgu pusat jagaan cahaya bestari bertungkus-lumus bagi menjayakan hari kecemerlangan tersebut...termasuk lah ima,akak n ceah yg siap sedia memberi perkhidmatan..hehe..hari tu ima rasa penat n kelam-kabut sgt ngn budak2...bak kata ima macam x cukup tgn hari tu nak handle budak kat dalam,nasib baik la ada kak aisyah(pekerja mama) yg same2 tolong menyalin pakaian budak n tacap2 dorang bg comey ckit.. n_n ...walaupun kelam kabut,majlis still meriah..sebab sume parents beri sokongan yg baik,tahun ni semua parents dtg..mmg bagus la parents budak2 tahun ni..
kat sini ima ade ckit2 take video budak2 time dorang wat persembahan..tomey3 :)



koir Tadika Cahaya Bestari 4-6 tahun......


"chicken dance" budak 4 tahun....

lagu "bapaku pulang dari kota" budak 2- 3 tahun......

Nasyid lagu "Di pondok kecil" budak 6 tahun....


tgk la budak2 ni wat tarian lagu "lodeh mak lodeh"...
sory,coz video ni blurr ckit,budak2 yg rakam ni..ima xleh nak
 rakam sndri sbb ima sibuk wat persiapan kat dalam..
tarian ni la yg ima latih dorang selame 2 minggu,ima bg simple
je step bg dorang senang kit nak ingat..hehe..salah sorang
dr budak ni ade adik ima,serius je muke die time menari..

video



ni "chicken dance" dari budak 4 tahun..comey kan dorang.. ;)
video

Thanks for reading ! ◕‿◕